the

Trend embalaže 2022

2022-12-09 11:36

01. Prozorna tekstura

 

S prihodom dobe videza embalaže bo vedno več potrošnikov videz embalaže obravnavalo kot enega od dejavnikov nakupa. Zato je za oblikovalce postalo zelo pomembno vprašanje, kako narediti embalažo bolj privlačno. Uporaba prosojnih materialov naredi vizijo bolj možno in slojevito, s slojevitimi vzorci, čisto prosojnostjo in megleno teksturo. Prozorni materiali lahko ustvarijo vizualno lepoto, ki je tradicionalni papir nima, in spremenijo embalažo iz podporne vloge, ki jo po odprtju zavržemo, v protagonista te vizualne komunikacije.

 

02. Mehak dotik

 

Kako odražati koncept in vrednost blagovne znamke na embalaži?

 

Mehka folija na dotik je nedvomno zelo dobra izbira. Potrošniki so naveličani industrijskega občutka premazanega papirja in poceni občutka, ki ga prinaša laminacija. Umetniški papir, ki lahko prinese resnično teksturo in občutek, lahko izdelku da večjo vrednost.

 

03. Vroče žigosanje

 

Thežigosanjezaradi embalaže se ljudje počutijo, kot da so odpotovali v prihodnost znanstvene fantastike.

 

Postopek vročega žigosanja odkrivajo in uporabljajo številne blagovne znamke. Edinstvena kovinska tekstura, čudovite spremembe svetlobe in sence, jazt je edinstvena vizualna izkušnja za potrošnike, ki si želijo neodvisne osebnosti.

 

04. Okolju prijazen kraft papir 

 

Plastika je v našem življenju že nepogrešljiva, aAli obstajajo materiali, ki lahko nadomestijo plastiko?

 

Kraft papir nam zagotovite dobro izbiro. V zadnjih letih so številne blagovne znamke začele postopoma sodelovati pri varovanju okolja, kar se da zmanjševati količino plastike v embalaži, kar bo v naslednjih nekaj letih postopoma prepoznala večina blagovnih znamk.


05. Biorazgradljivo 

 

Tovrstne vrečke zmanjšujejo uporabo plastike, vse več blagovnih znamk pa uporablja razgradljivo embalažo, ki ni le okolju prijazna, ampak tudi spodbuja razvoj blagovne znamke.


packaging bags

 

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.