the

Kaj je stoječa torbica?

2022-07-12 16:00

Stand up pouch aka doypack. Angleško ime stand up pouch izvira iz francoskega podjetja Thimonier. Leta 1963 je g. M. Louis Doyen, izvršni direktor francoskega podjetja Thimonier, uspešno prijavil patent za stoječo vrečko Doypack. Od takrat je doypack postalo uradno ime za stoječo vrečko. do danes. Do devetdesetih let prejšnjega stoletja je bil splošno priznan na ameriškem trgu, nato pa populariziran po vsem svetu. Stoječa vrečka je razmeroma nova oblika embalaže, ki ima prednosti pri izboljšanju kakovosti izdelkov, krepitvi vizualnega učinka polic, prenosnih, enostaven za uporabo, svežino in možnost zapiranja. Stoječa vrečka je laminirana s strukturo PET/folija/PET/PE in ima lahko tudi 2 plasti, 3 plasti in druge materiale drugih specifikacij, odvisno od različnih izdelkov, ki jih je treba pakirati, in po potrebi se lahko doda zaščitna plast za kisikovo pregrado, da se zmanjša prepustnost kisika. , podaljša rok uporabnosti izdelka.

What is a stand up pouch?

Stoječe torbe v osnovi delimo na naslednjih pet vrst:
1. Navadna stoječa torba:
In splošna oblika stoječe vrečke, ki ima obliko štirih zatesnjenih robov in je ni mogoče ponovno zapreti in večkrat odpreti. Ta vrsta stoječe vrečke se običajno uporablja v industriji industrijskih potrebščin.

2. Stoječa vrečka s sesalno šobo:
Stoječa vrečka s sesalno šobo je primernejša za vlivanje ali absorbiranje vsebine in jo je mogoče hkrati znova zapreti in ponovno odpreti, kar lahko štejemo za kombinacijo stoječe vrečke in navadne vrečke. ustje steklenice. Tovrstna stoječa vrečka se običajno uporablja pri embalaži dnevnih potrebščin, za pijače, gele za prhanje, šampone, kečape, jedilna olja, želeje in druge tekoče, koloidne in poltrdne izdelke, kot je slavni CiCi.

3. Stoječa torbica z zadrgo:
Samonosne vrečke z zadrgami je mogoče tudi ponovno zapreti in ponovno odpreti. Ker oblika z zadrgo ni zaprta in je trdnost tesnjenja omejena, ta oblika ni primerna za kapsuliranje tekočin in hlapljivih snovi. Glede na različne metode tesnjenja robov je razdeljen na tesnjenje štirih robov in tesnjenje treh robov. Tesnjenje štirih robov pomeni, da ima embalaža izdelka poleg tesnila na zadrgo še plast običajnega robnega tesnila, ko zapusti tovarno. Zadrga se nato uporabi za večkratno tesnjenje in odpiranje, kar odpravi pomanjkljivost, da je tesnilna trdnost roba zadrge majhna in ni primerna za transport. Rob s tremi tesnili je neposredno zatesnjen z robom zadrge, ki se običajno uporablja za držanje lahkih izdelkov.

What is a stand up pouch?


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.