the

Pogosto zastavljena vprašanja

01

Kako bi ti lahko zaupal?

BN PACKAGING je zlati dobavitelj pri Alibabi in imamo zagotovilo tretje osebe, ki ga je potrdila alibaba. Dobrodošli, da obiščete našo tovarno kadar koli!

02

Kakšne prednosti imate?

Uporaba laminacije brez topil→zagotavljanje varnosti hrane za vrečke za pakiranje živil Oblikovanje po meri od 10.000 KOS. Kratek dobavni rok: 2 tedna za naročila oblikovanja po meri GMP in delavnica brez prahu. Naročila od 500 kosov za standardne barve (izdelki na zalogi). Izdelava s 13 letnimi izkušnjami. V bližini pristanišča Guangzhou, pristanišče Shenzhen, tako priročno za dostavo.

03

Ali lahko daste nekaj brezplačnih vzorcev za testiranje?

Da, lahko vam pošljem vzorce za testiranje, vzorci so brezplačni, stranke se samo odzovejo na hitri tovor (ko oddate množično naročilo, bomo odšteli stroške naročila).

04

Kaj vam moram zagotoviti, če želim natisniti svoj dizajn?

Dokler zagotovite svoj dizajn v programski opremi (Prednostno sprejeto: Adobe Illustrator - formati AI, EPS ali PDF. Vse besedilo in pisave pretvorjeni v obrise; Corel Draw - izvoz datotek kot AI. Vse besedilo in pisave pretvorjeni v krivulje; prostoročno - izvoz datoteke kot EPS ZA UREJANJE. Vsa besedila in pisave so pretvorjeni v poti; Prepričajte se, da vključite vse potrebne povezane slike v visoki ločljivosti v barvnem načinu CMYK). obrisan, z barvami pravilno ločenimi.

05

Kakšen je časovni okvir za tiskanje po meri?

15 dni za proizvodnjo in 5 dni z letalsko pošiljko ali 20-30 dni s pošiljko po morju, če pa je nujno, lahko pohitimo.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.