the

BN PACK je specializiran za plastično fleksibilno embalažo, folijo v zvitku za avtomatsko pakiranje, vrečke za pakiranje hrane, vrečke za kuhanje pri visokih temperaturah, vrečke za vakuumsko pakiranje, vrečke za pakiranje iz aluminijaste folije, vrečke za vakuumsko kuhanje, vrečke za retortno pakiranje, vrečke za stoječe sesalne šobe, vrečke za pakiranje hišnih ljubljenčkov, vrečke za medicinsko embalažo, embalaža za dnevne kemične izdelke in druga sestavljena embalaža, ki temelji na načelu inovativnosti, izdelki pokrivajo različne vrste embalažnih vrečk v različnih panogah, s popolnimi specifikacijami in različnimi funkcijami za popolno zadovoljevanje potreb strank.

工厂大门.jpg

BN Packaging se osredotoča na sestavljeno fleksibilno embalažo, embalažno folijo v zvitkih, embalažo za živila, embalažne vrečke iz aluminijaste folije, vakuumsko embalažo itd. Ima zrele in izkušene oblikovalce vrečk za embalažo za živila, ki sestavljajo lastno oblikovalsko ekipo, uvajajo visokotehnološke tiskarske linije, okolju prijazne tiskarska črnila in hitre elektronske gredi. Uglaševalec črnila z 21-letnimi izkušnjami tiskanja v tiskarskem stroju in usposobljeni operativni tehniki zagotavljajo barvno tiskanje, natančno registracijo barv, naravne barve in dobro stabilnost.

5128606b1a4d2c3a128c0c7f5031a88.jpg

Ker je koncept varstva okolja postal glavna tema sveta, se številna področja ukvarjajo z nizkoogljičnim varstvom okolja, enako velja za področje embalaže. Veliko embalažnih vrečk, ki onesnažujejo okolje, nadomeščajo EKO zelene embalažne vrečke, vključno s popolnoma biološko razgradljivimi embalažnimi vrečkami, razgradljivimi embalažnimi vrečkami, embalažnimi vrečkami, ki jih je mogoče reciklirati, papirnatimi vrečkami in številnimi drugimi zelenimi izdelki. BN PACK ima pogum za inovacije in prevzema odgovornost za družbeno varstvo okolja. Zavezani smo zmanjšanju emisij ogljika. Kot energijo za elektriko uporabljamo veliko sončne energije in močno spodbujamo materiale, ki jih je mogoče reciklirati in razgradljive. Med poslovanjem izvajamo tudi okoljevarstvene reforme.

29.jpg

Naša prednost

Zakaj izbrati nas

Zakaj izbrati nas

Imamo več kooperativnih strank po vsem svetu in partnerje v Združenih državah, Kanadi, Združenem kraljestvu in drugod. Ne samo, da lahko odgovorimo na povpraševanja 24 ur na dan, ampak imamo tudi strokovno oblikovalsko ekipo in odlično poprodajno ekipo, tako da smo popolnoma sposobni odgovoriti na vaše potrebe. Povpraševanje po storitvah oblikovanja embalaže, pa tudi po zagotavljanju kakovosti proizvodnje.

VEč BRATI

Trajnostni razvoj

Da bi dosegli trajnostni razvoj, nudimo prilagojeno embalažo, ki jo je mogoče reciklirati, z uporabo okolju prijaznih materialov, ki ne le učinkovito varuje okolje, ampak tudi pomaga izboljšati podobo vašega izdelka. Nauči se več? nas lahko kontaktirate

VEč BRATI
Trajnostni razvoj
Metoda tiskanja

Metoda tiskanja

BN PACK uporablja digitalne tiskarske stroje HP Indigo, da podjetjem pomaga doseči tiskanje na zahtevo, ki lahko ne samo proizvede embalažo katere koli velikosti in sorte, ampak tudi zmanjša količino odpadkov v proizvodnem procesu, hkrati pa ohranja prilagodljiv poslovni model. Poleg tega digitalni tiskarski stroji HP Indigo zagotavljajo izjemno kakovost tiskanja ter zelo natančne in dosledne barve, kar daje novoustanovljenim podjetjem in velikim korporacijam prednost pri oblikovanju izdelkov, jim pomaga izpolniti naraščajoče zahteve strank, hkrati pa zmanjša njihov vpliv na okolje.

VEč BRATI

Stroga kontrola kakovosti

Strogo nadzorujemo proizvodne standarde in kakovost naših izdelkov, skrbimo za štiri ovire ter strankam nudimo najboljši prikaz in izkušnjo. Prvi prehod je pregled surovin, ki je večinoma 5- do 10-odstotno vzorčenje v industriji, medtem ko je BN Packaging popoln pregled; drugi prehod je pregled strojne opreme, med postopkom tiskanja naprava samodejno zazna težave; tretji prehod je pregled programske opreme, industrijski pregled. Sistem za vizualno prepoznavanje samodejno zazna izdelke brez povezave in označi pokvarjene izdelke; četrta stopnja je ročna detekcija, ki opravi popoln pregled in naključni pregled embalaže v dveh serijah ter varuje zadnji prehod.

VEč BRATI
Stroga kontrola kakovosti

spričevala

Zgodovinski proces

2003
Ustanovljeno je bilo podjetje BN Packaging Co., Ltd
2010
Prodaja je presegla 500 W
2013
Dodajte materiale za zaščito okolja
2017
Predstavljamo HP digitalne tiskarske stroje
Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.