the

Metoda tiskanja

1. BN PACK uporablja digitalne tiskarske stroje HP Indigo, da podjetjem pomaga doseči tiskanje na zahtevo, ki lahko ne le proizvede embalažo katere koli velikosti in sorte, temveč tudi zmanjša količino odpadkov v proizvodnem procesu, hkrati pa ohranja prilagodljiv poslovni model. Poleg tega digitalni tiskarski stroji HP Indigo zagotavljajo izjemno kakovost tiskanja ter zelo natančne in dosledne barve, kar daje novoustanovljenim podjetjem in velikim korporacijam prednost pri oblikovanju izdelkov, jim pomaga izpolniti naraščajoče zahteve strank, hkrati pa zmanjša njihov vpliv na okolje.


2. Visoki tisk, uporaba premičnih tipskih plošč iz svinčeve zlitine in visoki tisk delovna intenzivnost visokega tiska je zelo visoka, onesnaževanje okolja pa resno. Pozneje je bila tehnologija stavljenja svinčenega tiska nadomeščena z laserskim fototipkanjem in tehnologijo izdelave fotoobčutljivih smolnih plošč, visok tisk pa je dosegel nov razvoj.


3. Litografski tisk in litografski tisk sta metodi tiskanja, ki uporabljata PS plošče, gravurne plošče, večplastne kovinske plošče, beljakovinske plošče, lito plošče, kolo plošče in druge tiskarske plošče, pri čemer se uporablja načelo nezdružljivosti olja in vode.


4. Gravura in globoki tisk sta tiskarski metodi, ki uporabljata ročno ali mehansko graviranje globokega tiska, fotogravuro, elektronsko graviranje globokega tiska in druge tiskarske plošče. Za neposredno tiskanje se globoki tisk pogosto uporablja v plastičnih vrečkah in embalažnih vrečkah.


5. Tiskanje odprtin Tiskanje odprtin z uporabo polnilne plošče, votle plošče, zaslonske plošče in drugih načinov tiskanja je večinoma neposredno tiskanje, tiskanje odprtin se lahko izvede ročno ali strojno, tiskarski stroj z odprtinami je ravno in ukrivljen Lahko tiska na ravno, ukrivljeno , debele, tanke, hrapave in gladke podlage.

Printing Method

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.