the

Kakšna je razlika med vrečko za retorto in vakuumsko vrečko?

2022-07-12 15:59

Razlika med vrečkami za kuhanje pri visoki temperaturi in vrečkami za vakuumiranje


Visokotemperaturne retortne vrečke in vakuumske vrečke so zelo pogoste na področju pakiranja hrane. Retortne vrečke in vakuumske vrečke se uporabljajo za pakiranje različnih kuhanih živil in so zelo priročne za uporabo. Danes vam bo BN PACK povedal razliko med vrečkami za kuhanje pri visoki temperaturi in vrečkami za vakuumiranje.


Vreča za visokotemperaturno kuhanje je sestavljena vrečka iz plastične folije, ki jo je mogoče toplotno obdelati. Ima prednosti tako posod v pločevinkah kot plastičnih vrečk, odpornih na vrelo vodo. Hrano lahko pustite nedotaknjeno v vrečki, jo sterilizirate in segrejete na visoki temperaturi (običajno pri 120~135°C) ter jo vzamete ven za uživanje.


Retortna vrečka se je že več kot deset let izkazala kot idealna prodajna embalaža. Primeren je za pakiranje mesnih in sojinih izdelkov, je priročen, higieničen in praktičen ter lahko dobro ohrani prvotni okus hrane, ki je priljubljen pri potrošnikih.

What is the difference between a retort pouch and a vacuum bag?

Vakuumske vrečke, znane tudi kot osebne vrečke, odporne na vlago, vrečke iz aluminijaste folije in kompozitne vrečke iz aluminija in plastike, so običajno izdelane iz PET/AL/CPE ali PET/NY/AL/CPE. Med njimi PET—dober učinek tiskanja, NY—nizka prepustnost kisika, AL-močna pregrada, neprozoren, CPE-notranja plast embalaže. Lepilo: Lepilo, topno v vodi (bolj higienično, okolju prijazno, brez ostankov topil) Ta izdelek ima dobro antistatičnost, kisikovo pregrado, zaščito, odpornost na vlago, funkcije senčenja in odlične lastnosti toplotnega tesnjenja.

What is the difference between a retort pouch and a vacuum bag?

Vakuumske vrečke delimo na vakuumske vrečke za hrano, farmacevtske vakuumske vrečke, elektronske vakuumske vrečke, visokotemperaturne vakuumske vrečke, nizkotemperaturne vakuumske vrečke, vakuumske vrečke za prah, vakuumske vrečke za granule, trdne vakuumske vrečke, vakuumske vrečke za delce, vakuumske vrečke VIP, vakuumske vrečke STP , 25KG vakuumske vrečke, antivirusne vakuumske vrečke, vakuumske vrečke za pripomočke za načrtovanje družine, vakuumske vrečke za stisnjeno hrano, zaprte vakuumske vrečke, druge vakuumske vrečke.


Ali po zgornjem uvodu jasno razumete vrečke za kuhanje in vrečke za vakuumiranje? Material vrečke za kuhanje: NY/PE, NY/AL/RCPP, KNY/PE se lahko uporablja, primeren za: kuhano hrano, visokotemperaturno sterilizirano hrano, kot so: meso, šunka, ribe na žaru itd.


Obstajajo tri vrste sterilizacije retortne vrečke: prva vrsta: splošna sterilizacija, temperatura kuhanja je 100-200 °C, sterilizacija pa približno 30 minut; drugi tip: visokotemperaturni tip, temperatura kuhanja je 121 °C, sterilizacija pa približno 45 minut; tretja vrsta: vrsta, odporna na visoke temperature, temperatura kuhanja je 135 ℃, sterilizacija pa približno 15 minut.
Retortna vrečka je nekakšna vakuumska vrečka, ki je vrečka za vakuumsko pakiranje, ki lahko prenese visoko temperaturo. Njen material se razlikuje od navadne vakuumske embalažne vrečke, ki je izdelana iz troslojnih materialov. Ester film se uporablja za ojačitev; srednji sloj je aluminijasta folija, ki se uporablja za preprečevanje uhajanja svetlobe, vlage in zraka; notranja plast je poliolefinska folija (kot je polipropilenska folija), ki se uporablja za toplotno tesnjenje in stik s hrano. Materiali običajnih vrečk za vakuumsko pakiranje so običajno PA/PE ali PA/RCPP, PET/PE ali PET/PA/PE, ki nimajo značilnosti visokotemperaturnega kuhanja.

What is the difference between a retort pouch and a vacuum bag?

BN PACK, tovarna z več kot 10-letnimi izkušnjami na področju fleksibilne embalaže, je ustanovila trgovsko ekipo iz leta 0. Da bi strankam zagotovili neposredne nakupovalne kanale iz tovarne, vam lahko zagotovimo vrečke za retorto/vakuumske vrečke/vrečke za konzerviranje. /vreče za embalažo iz kraft papirja in druge storitve prilagajanja proizvodnje. Takoj pošljite povpraševanje, verjemite v našo moč in storitev, lahko rešimo vaše vsakodnevne težave pri brskanju po dobaviteljih, komuniciramo z vami kot s prijateljem in rešimo težavo.

What is the difference between a retort pouch and a vacuum bag?


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.